تاریخ انتشار : 10 آذر 1397 21:50

مراسم دانشکده معماری به مناسبت هفته ی پژوهش

سلسله سخنرانی های دانشکده ی معماری و شهرسازی دانشگاه سوره به مناسبت هفته پژوهش.

دانشکده ی معماری و شهرسازی دانشگاه سوره طی روزهای یکشنبه تا سه شنبه یازدهم تا سیزدهم آذر ماه با هدف بالابردن سطح علمی دانشجویان اقدام به برگزاری چندین جلسه ی سخنرانی خواهد نمود.

در روز یکشنبه یازدهم آذر مهندس امین محب علی و مهندس افسانه حسن لاریجانی به موضوع مستندنگاری ساختمان های تاریخی خواهند پرداخت. این جلسه از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات دانشکده ی معماری و شهرسازی برگزار می گردد.

روز دوشنبه دوازدهم آذر پروفسور الساندرا د چه زاریس با موضوع نحوه ی مداخله در بافت های تاریخی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

سه شنبه سیزدهم نیز مهندس امین محب علی و مهندس افسانه حسن لاریجانی درباره ی مرمت گنبد مسجد امام بازار تهران سخنرانی خواهند نمود.

زمان:  دوشنبه و سه شنبه از ساعت 10 تا 12

مکان: سالن اجتماعات دانشکده هنر دانشگاه سوره واقع در خيابان آزادی، بين خوش و آذربايجان، نبش كوچه ی كامياران، شماره ی 252