تاریخ انتشار : 17 اسفند 1397 9:19

آیین پایانی یازدهمین جشنواره بین المللی پویانمایی تهران

برگزیده شدن دانش آموختگان دانشگاه سوره در مراسم اختتامیه جشنواره بین المللی پویانمایی تهران.

بزرگترین رخداد انیمیشن کشور و آیین پایانی جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران 16 اسفنددر سالن شهید بهنام محمدی مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
دانش‌‌آموختگان انیمیشن سوره با لیاقت هرچه تمام در دو بخش عملی و علمی درخشیدند.
خانم ملیحه غلامزاده نفر نخست پایان‌نامه‌های عملی انیمیشن کشور شد تا برای دومین دوره متوالی پس از  خانم پرستو کاردگر این عنوان به سوره برسد.
آقای نوید صنایع مظفر نیز در یک رقابت تنگاتنگ نفر دوم بخش علمی و رساله‌های نظری شد - که با توجه به اینکه نفر نخست با یکی از دو رساله دکتری خود پس از  ژاپن در ایران به کارزار مسابقه وارد شده‌بود - پایان‌نامه نظری آقای صنایع‌مظفر در مقطع کارشناسی ارشد اول شد و حتی از چند رساله دکتری دیگر گوی سبقت را ربود.