تاریخ انتشار : 11 تیر 1398 13:8

نشست نقد و بررسی کتاب «آشنایی با خیالی نگاری» برگزار می شود

نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب «آشنایی با خیالی نگاری» شنبه 15 تیرماه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، نشست تخصصی نقد و بررسی کتاب «آشنایی با خیالی نگاری» نوشته مهران هوشیار (معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره) و فاطمه افتخاری راد با حضور ناقدان هانیه نیک خواه و عبدالمجید شریف زاده شنبه 15 تیرماه از ساعت 14 الی 16 در پژوهشکده هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار می شود.

نقد علمی و تحلیل محتوای این کتاب آموزشی که انتشارات سمت آن را برای دانشجویان رشته های هنرهای تجسمی و کاربردی به چاپ رسانده توسط پژوهشکده هنرهای سنتی و با همکاری گروه هنر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی برگزار می شود.

حضور در این نشست برای علاقه مندان آزاد است و شرکت کنندکان می توانند به نشانی خیابان آزادی، تقاطع یادگار امام (ره) سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراجعه کنند.