تاریخ انتشار : 9 آبان 1398 13:34

اعلام نشست های تخصصی جشنواره فیلم کوتاه تهران

برنامه نشست های تخصصی سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران با عنوان «36-20» با حضور اساتید این حوزه اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از ستاد خبری سی وششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، بیست نشست تخصصی این دوره از جشنواره با عنوان «36-20» همزمان با برگزاری سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران از 19 تا 23 آبان ماه در پردیس سینمایی ملت برگزار می شود.
علاقه مندان به منظور شرکت در نشست های تخصصی این دوره از جشنواره می توانند حداکثر تا 17 آبان ماه از طریق سامانه www.tisff.ir نام نویسی و اقدام به تهیه کارت ورود به نشست کنند.
تعدادی از اساتید و دانش آموختگان دانشگاه سوره به عنوان دبیر و سخنران این نشست ها در سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران حضور دارند.

برای مشاهده نسخه با کیفیت، روی جدول بالا کلیک کنید.