تاریخ انتشار : 2 بهمن 1398 8:20

مسابقه استارت آپی ذوق با شعار "بزرگ فکر کن، کوچک شروع کن"

مسابقه استارت آپی ذوق با شعار «بزرگ فكر كن، كوچك شروع كن»، با امكان شركت برای عموم، كار خود را آغاز كرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، مسابقه استارتاپی ذوق، یك رویداد حمايتی از ايده های برتر در حوزه سرمايه گذاری، كسب و كار، كار تيمی، و توسعه برگزار می شود.

در این برنامه شركت كنندگان مشتاق و با انگیزه ای از برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب ها و طراحان گرافیك گردهم می آیند تا در مدت 54 ساعت، ایده هایی را مطرح و با تشكیل گروه، آن را اجرا كنند.

گفتنی است اين مسابقه با مشاركت دانشگاه سوره، سازمان رفاه و خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، شهرداری منطقه 10، شركت دانش بنيان ايده پردازی ذوق و شتاب دهنده ذوق برگزار مي شود و علاقمندان تا 13 بهمن ماه 1398 مهلت دارند تا در اين مسابقه شركت كنند.