تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1399 11:45

سومین نشست پژوهشی زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، با همکاری گروه سینمای دانشکده هنر، سومین و آخرین نشست پژوهشی آنلاین با عنوان «زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا» را برگزار می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و گروه سینمای دانشکده هنر، در روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه ۹۹ ساعت ۱۸،  سومین و آخرین نشست پژوهشی باعنوان «زیست جدید سینمای ایران در دوران کرونا» به صورت آنلاین با مدیریت و اجرای دکتر رامتین شهبازی مدیر گروه سینما برگزار می شود.
میهمانان این برنامه آقای بهنام بهزادی، فیلم ساز و مدرس سینما و همین طور آقای دکتر محمود اربابی، عضو هیأت علمی دانشگاه صدا و سیما و فیلم نامه نویس، خواهند بود.
لازم به ذکر است برای شرکت در این نشست، ورود عموم علاقه مندان آزاد بوده و می توانند از طریق درگاه soore.ac.ir روی بنر طراحی شده کلیک کرده و در صفحه جدید، گزینه میهمان را انتخاب نمایند.