تاریخ انتشار : 10 شهریور 1399 0:24

مراسم عزاداری محرم در دانشگاه سوره برگزار شد

به همت هیئت محبان الزهرا(س)، با همکاری هیئت هنر و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و 72 تن از یارانش در فضای باز دانشگاه سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت هیئت محبان الزهرا(س) و هیئت هنر، و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و 72 تن از یارانش در فضای باز دانشگاه سوره برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام وکیل پور طی سخنانی به اهمیت "گره گشایی از فقرا"، "دغدغه مندی دیگران" و "اخلاص" اشاره کرد و در مورد حضرت عباس گفت: عباس یعنی کسی که بی تفاوت نبود.
وی همچنین طی نقل قولی از شهید آوینی از تعلقات انسان گفت و در ادامه بیان کرد: گناهان کوچک، پا را در معرکه های بزرگ می لرزاند.
در ادامه شاعر آئینی، میلاد عرفان پور اشعاری در باب واقعه تاسوعا و عاشورای حسینی ذکر کرد و اشعار خود را به شهید قاسم سلیمانی تقدیم کرد.
در انتهای مراسم سید مهدی حسینی به مرثیه خوانی و ذکر مصيبت برای داغداران حسینی پرداخت.