تاریخ انتشار : 12 مهر 1399 6:15

دانشگاه سوره و حوزه هنری دوره های مشترک برگزار می کنند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)- مکتب هنر راستین حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری مرکز آموزش های تخصصی دانشگاه سوره دوره های آموزشی در رشته های گوناگون هنرهای تجسمی، زبان و ادبیات و هنرهای نمایشی برگزار می کنند.
قاسم اکبری مدیر مرکز آموزش های تخصصی دانشگاه سوره در این زمینه گفت: این همکاری طی تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه سوره و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی آغاز شده است.
وی افزود: اولین دوره های مشترک در فصل پاییز با عناوینی همچون نگارگری، خوشنویسی، طراحی، آموزش زبان عربی لبنانی  برگزار می شود.
مدیر مرکز آموزش های تخصصی دانشگاه سوره ادامه داد: با توجه به ماهیت کارگاهی و عملی این کلاس ها، تمام عناوین دوره های فصل پاییز با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در یکی از سالن های حوزه هنری برپا می شود.
اکبری یادآور شد: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت مرکز آموزش های تخصصی سوره به آدرس sooretc.com مراجعه کنند.