کد خبر : 195399
تاریخ انتشار : 19 آبان 1395 15:6
تعداد مشاهدات : 548

برگزاری کلاس روزنامه نگاری و روابط عمومی دانشگاه سوره در نمایشگاه مطبوعات

همزمان با برگزاری بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات کشور در مصلی تهران، گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره روز یکشنبه ۱۶ آبان ماه کلاس درس اصول روابط عمومی، شیوه نگارش در مطبوعات و اصول روزنامه نگاری خود را در نمایشگاه مطبوعات برگزار کرد.

یوسف خجیر مدیر گروه ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره، در خصوص اهداف برگزاری این کلاس در نمایشگاه مطبوعات بیان کرد: هدف از برگزاری این بازدید و کلاس عملی، آشنایی دانشجویان با فضای کار رسانه از تحریریه تا چاپ و انتشار، ایجاد ارتباط آنها با بازار کار و بازاریابی برای فعالیت دانشجویان و دانش آموختگان در مطبوعات کشور، پیوند مباحث نظری دانشگاهی با فعالیت عملی حرفه روزنامه نگاری و روابط عمومی و ارتباط دو سویه و چهره به چهره دانشجویان با خبرنگاران و روزنامه ­نگاران حاضر در غرفه ­ها بود.

وی در ادامه در خصوص برنامه ­های آموزشی این بازدید افزود: دانشجویان در این دوره یک­روزه با کمک استاد نصیری قیداری مدرس روابط عمومی، ضمن آشنایی با نقش نمایشگاه در روابط عمومی و جایگاه آن در برنامه ­ریزی فعالیت روابط عمومی هر سازمان، با اهداف نمایشگاه مطبوعات، روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روابط عمومی خبرگزاری­ ها، روزنامه­ ها و نشریات، نحوه بازاریابی و تبلیغات و همچنین شیوه های درآمدزایی مطبوعات حاضر در نمایشگاه آشنا شدند.

در این دوره آموزشی دانشجویان ضمن دیدار و آشنایی با وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر اطلاعات، معاونان حقوقی و پارلمانی رییس جمهور و معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از غرفه خبرگزاری ها و نشریات محلی بازدید و با مسئولان و سردبیران آنان در خصوص شیوه تهیه خبر و انتشار آن، وضعیت بازار کار، چالش­ های صنفی، نحوه جذب خبرنگار و ... گفت­گو کردند.