کد خبر : 199165
تاریخ انتشار : 14 دی 1395 10:25
تعداد مشاهدات : 714

جلسه شورای عمومی بسیج کارکنان دانشگاه

به همت واحد بسیج کارکنان دانشگاه سوره جلسه عمومی شورای بسیج کارکنان و مراسم تقدیر از پرسنل نمونه بسیج و همچنین تقدیر از برندگان مسابقه کتاب خوانی بسیج در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای عمومی بسیج کارکنان دانشگاه سوره عصر یکشنبه ۱۲ دی ماه در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که با حضور تنی چند از مدیران ستادی و آموزشی دانشگاه همراه بود دکتر جواد صادقی قایم مقام دانشگاه به نقش بسیج در رفع مشکلات دانشگاه و همچنین کارکرد بسیج در سازماندهی اجتماعی اشاره کردند.

ایشان سپس به تشریح ابعاد مادی و معنوی بسیج پرداخته و مفاهیمی همچون ایثار و از خودگذشتگی را از نمودهای معنوی بسیج برشمردند.

دکتر صادقی در ادامه مهمترین معضل دنیای مدرن و نظام سرمایه داری را خودخواهی و منفعت گرایی برشمرد و راه حل آن را نوع دوستی و کمک به رفع مشکلات یکدیگر اعلام کردند که خود فلسفه ی وجودی و شاکله بسیج است.

ایشان در انتها مفاهیمی همچون شهادت، ایثار، از خود گذشتگی و تفکر جمعی را از مفاهیم بنیادی بسیج برشمرده و توجه به این مفاهیم و ترویج آنها در بین کارکنان را از وظایف و کارکردهای واحد بسیج کارکنان اعلام کردند.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین رحمانی امام جماعت دانشگاه به نقش دین در زندگی اشاره نموده و کارکرد بسیج در پررنگ نمودن این مساله را مهم و موثر طلقی کردند.

ایشان در ادامه به واقعه ۹ دی و بصیرت ملی در مبارزه با نفاق و استکبار اشاره کردند و نقش بسیج در وقوع این رویداد مهم را حیاتی دانستند.

در انتهای این جلسه از برندگان مسابقه کتاب خوانی و پرسنل نمونه بسیج کارکنان تقدیر شد و هدایایی به رسم یادبود به ایشان اهدا گردید.