تاریخ انتشار : 14 خرداد 1397 16:5
تعداد مشاهدات : 350

درخشش دانشجوی سوره

آقای حافظ آهی دانشجوی دانشگاه سوره رتبه یِ دوم کنکور سراسری کارشناسی ارشدِ کشور را به خود اختصاص داد.

آقای حافظ آهی از دانشگاه سوره یِ تهران رتبه یِ دوم کنکور سراسری کارشناسی ارشدِ کشور را به خود اختصاص داد.
حافظ آهی متولد ۱٣۵٩ ، دارای مهندسی صنایع(تکنولوژی صنعتی) از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب و از دانشجویان برتر ورودی مهرماه سالِ ٩٣ دانشگاه سوره یِ تهران می باشد.
ایشان از سال ۱٣٧۵ با بازی در نمایش << صدای زنگ در مه >> به کارگردانی سیامک صفری به دنیای هنرهای نمایشی پا گذاشت . در بیش از پنجاه نمایش و تله تئاتر به عنوان بازیگر حضور داشته و نمایشنامه نویسی و کارگردانی را تجربه کرده است . از سال ۱٣٨۵ همزمان با تحصیل ، به برنامه سازی در  رادیو و تلویزیون و ساخت فیلمِ مستند پرداخته است .
 در مهر ماه سال ۱٣٩٣ از طریق کنکور سراسری برای تحصیل در رشته یِ کارگردانی سینما وارد دانشگاه سوره یِ تهران می شود و از سال ۱٣٩۴ با فیلمِ نیمه بلند < سیب > سینمای داستانی را تجربه و آغاز می نماید.
حافظ آهی در کنکور سراسریِ کارشناسی ارشدِ امسال (سال ۱٣٩٧) رتبه یِ دوم کنکور  را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.
دانشگاه سوره این موفقیت و پیروزی  را مایه یِ افتخار خود دانسته و به ایشان و جامعه دانشگاهی سوره تبریک عرض می نماید.