تاریخ انتشار : 13 آبان 1398 15:50

به همت مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره

كارگاه آموزشي مهارت هاي زندگي برگزار می شود

كارگاه آموزشي مهارت هاي زندگي با موضوع خودآگاهی، در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی مهارت های ذهنی با موضوع خودآگاهی با محوریت ذهن آگاهی، تکنیک های TM و کنترل نشخوارهای ذهنی ویژه دانشجویان دانشگاه سوره برگزار می شود.
این کارگاه با حضور زهرا ریتوند و با هدف ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان از سوی دفتر خدمات مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، روز شنبه 25 آبان از ساعت 10 تا 12 در دانشکده فرهنگ و ارتباطات به نشانی خیابان انقلاب، نرسیده به میدان فردوسی، روبروی ایستگاه BRT، کوچه شاهرود، پلاک 7 برگزار می شود و شرکت در این کارگاه رایگان است.
علاقمندان می توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر حداکثر تا روز سه شنبه 21 آبان با کارشناس دفتر مشاوره دانشگاه سوره (خانم احمدی) با شماره های تماس 66378951  و 6-66354245  و داخلی 134 تماس بگیرند.