تاریخ انتشار : 23 آذر 1398 11:18

گرامی باد سومین سالگرد شهادت استاد جانباز دکتر حسین فهیمی

سومین سالگرد شهادت استاد جانباز دکتر حسین فهیمی عضو هیأت علمی گروه سینما دانشگاه سوره گرامی باد.

جانباز شهید دکتر حسین فهیمی (۱۳۴۳-۱۳۹۵)

عضو هیأت علمی گروه سینما دانشگاه سوره

حسین فهیمی درمرودشت متولد شد. وی در دوران دفاع مقدس حضوری مستمر در جبهه ­های جنگ تحمیلی داشت و سرانجام سال ۱۳۶۵در عملیات کربلای ۵، منطقه شلمچه  با شلیک توپ دشمن، از ناحیه دست و پای راست مجروح و به درجه جانبازی ۷۰ درصد نائل گردید. این شهید والا مقام از خانواده­ای شهید پرور و برادر شهدای والا مقام، احمد و محمود فهیمی بود.

ایشان دانشجوی دکترای پژوهش هنر در دانشگاه هنر بود و ضمن تدریس دروس تخصصی سینما در دانشگاه سوره، در حوزه فیلمسازی و عکاسی نیز فعالیت داشت. از مسوولیت­ های اجرایی گذشته وی می­ توان به: مدیر گروه سینمای دانشگاه سوره، مدیر پروژه فیلمسازی مشترک بین دانشگاه سوره و دانشگاه کنرادولف آلمان و مدیر دفتر ریاست دانشگاه اشاره کرد.

آثارهنری:

مستند محیط زیست کهکیلویه و بویراحمد1373، فیلم­های کوتاه مستند گزارشی سیمای صبحگاهی 1373، ساخت ده مستند فعالیت­ های فرهنگی مساجد استان فارس1373، مستند تشییع شهدای شیراز1374، مستند رحلت امام خمینی با عنوان سوگ در سوگ1374، مستند انتظار1385، فیلم داستانی آغاز یک پایان1378، فیلم داستانی آواز جنگل1381، فیلم سینمایی ساحت1381 و همچنین فیلمنامه­ های ابریشم بهار و انسان باید عروج کند و برگزاری نمایشگاه عکس مراسم اربعین در کربلا از جمله آثار بیاد ماندنی و ارزشمند این شهید هنرمند بود.

حسین فهیمی در شامگاه پنجشنبه 25 آذر ماه 1395 به درجه رفیع شهادت نائل گشت و پیکر مطهرش در کناربرادران شهید خود واقع درگلزار شهدای شهر شیراز آرام گرفت. یاد و نامش در آیینه دل­ها جاودان باد.