تاریخ انتشار : 9 دی 1398 15:59

نشست تخصصی فواد نجم الدین با عنوان نگاهی به سرامیک امروز ایران

نشست های تخصصی سرامیک دوسالانه دانشجویی دستان در روز یکشنبه 8دی 98 در دانشگاه سوره با سخنرانی توسط فواد نجم الدین ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره دومین روز نشست­های دوسالانه دانشجویی دستان با سخنرانی دکتر فواد نجم الدین پژوهشگر و منتقد هنری با محوریت بررسی و واکاوی سرامیک امروز ایران  در سالن اجتماعات دانشکده هنر دانشگاه سوره ادامه یافت.

ایشان با تعریف مفاهیمی از قبیل رسانه ­های هنری و جایگاه سرامیک بعنوان یک رسانه در هنر معاصر ایران سخنان خود را آغاز کرد و در ادامه با نمایش آثاری از هنرمندان سرامیست در سال­ های اخیر مبحث خود را ادامه داد.

پایان  این نشست  با پاسخ به پرسش همراه بود،   نشست ­های تخصصی سرامیک در روزهای آتی در حاشیه جشنواره دوسالانه دانشجویی دستان ادامه خواهند داشت.