تاریخ انتشار : 16 بهمن 1398 7:10

اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال دوم 99-98

دفتر امور دانشجویی اعلام کرد دانشجویانی که متقاضی وام شهریه نیمسال دوم 99-98 هستند، از تاریخ 16 بهمن ماه لغایت 9 اسفندماه 98 نسبت به ثبت تقاضای وام خود در پورتال دانشجویی اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دفتر امور دانشجویی دانشگاه اعلام کرد دانشجویانی که متقاضی وام شهریه نیمسال دوم 99-98 هستند، از تاریخ 16 بهمن ماه لغایت 9 اسفندماه 98 نسبت به ثبت تقاضای وام خود در پورتال دانشجویی، طبق روش زیر اقدام نمایند.

1--مراجعه به سایت bp.swf.ir (لازم به ذکر است تنها از مرورگر Mozilla Firefox امکان پذیر است)

2-دانشجویانی که برای اول اقدام می نمایند از طریق گزینه تشکیل پرونده اقدام به ثبت اطلاعات نمایند. بعد از 24 ساعت دانشجو موظف به ورود به سامانه و بررسی پرونده خود می باشد در صورت تایید اطلاعات دانشجو، از بخش ورود به پرتال وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام درخواست خود را ثبت نمایند و 24 ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.

3-دانشجویانی که برای تمدید وام اقدام می نمایند از طریق گزینه ورود به پورتال، وارد شده و از طریق گزینه درخواست وام تقاضای خود را ثبت نمایند و 24 ساعت بعد از همین طریق از ثبت اطلاعات خود اطمینان حاصل نماید.