تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1399 8:42

اطلاعیه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره طی اطلاعیه ای از دانشجویان، همکاران و استادان مومن و روزه دار، به منظور شرکت در آیین ترتیل قرآن کریم به صورت مجازی، دعوت نمود.

خیارکم من تعلم قرآن و عـلمه

بهترین شما کسی است که قرآن را بیاموزد و آموزش دهد.

نهج الفصاحه ص۴۷۳

به این وسیله به اطلاع تمامی دانشجویان، همکاران و استادان گرامی و مؤمن می­ رساند، آیین ترتیل­ قرآن کریم به صورت مجازی از مورخ 99/02/20 همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) به مدت 10 شب از ساعت 17 الی 18 برگزار می­ گردد.

لازم به ذکر است که این آیین در دو بخش مجزا برای بانوان و آقایان در فضای مجازی با هماهنگی روابط عمومی برگزار خواهد شد و از همگی شما عزیزان جهت شرکت در این مراسم پرفیض دعوت می­ شود.

علاقه مندان می توانند از طریق سامانه سیباد و دانشگاه مجازی در کلاس هایی که به همین منظور پیش بینی و در تاریخ و زمان مشخص معرفی شده است شرکت نمایند.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره

التماس دعا