درخشش ستاره‌ای دیگر از سوره در آسمان انیمیشن

1399/11/05   22:00

انیمیشن کوتاه" شاه لیر؛ تراژدی نور"، ساخته امید موحدی دانشجوی کارشناسی‌ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره موفق به کسب جایزه بهترین فیلم ایرانی در جشنواره Iconic Images لیتوانی شد.

درخشش ستاره‌ای دیگر از سوره در آسمان انیمیشن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، انیمیشن کوتاه" شاه لیر؛ تراژدی نور"، ساخته امید موحدی از دانشجویان کارشناسی‌ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره  موفق به کسب جایزه بهترین فیلم ایرانی در جشنواره Iconic Images لیتوانی شد.

این انیمیشن که اقتباسی آزاد از نمایشنامه شاه لیر شکسپیر است، پیش از این، در جشنواره های

(Asian Cinematography AWARDS (ACA

Lisbon Film Rendezvous

First-Time Filmmaker Sessions

SideReel Film Festival

TMFF - The Monthly Film Festival

حضور پیدا کرده است.

در این پروژه؛ وحید موحدی نیز، از دانش‌آموختگان سینمای سوره و مشاور کارگردان است.

دانشگاه سوره، این موفقیت و کسب افتخار را به دانشجوی خود، امید موحدی و دانش‌آموخته خود، وحید موحدی تبریک می‌گوید.

انیمیشن کوتاه شاه لیر تراژدی نور جشنواره لیتوانی دانش آموخته دانشجوی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره