تسلیت روابط عمومی دانشگاه سوره در پی درگذشت محمد ابوالحسنی

1400/01/07   16:00

محمد ابوالحسنی در نوروز ۱۴۰۰ ما را تنها گذشت؛ کرونا، جان خالق دیرین دیرین را نیز از جامعه هنری گرفت.

تسلیت روابط عمومی دانشگاه سوره در پی درگذشت  محمد ابوالحسنی

انالله و انا الیه راجعون

با اندوه بسیار خبر رسید که محمد ابوالحسنی یکی از پیش‌آهنگان تهیه‌کنندگی انیمیشن و کارآفرین برجسته‌ی هنر ایران پس از انقلاب اسلامی که همواره امید و شادی را برای نسل‌های مختلف این سرزمین به ارمغان می‌آورد، در روزهای نوروزی سال ۱۴۰۰، بر اثر ابتلا به ویروس کرونا چشم از جهان فروبست و فعالان حوزه انیمیشن را تنها گذاشت.

‌وی تهیه کننده مجموعه پویانمایی «دیرین دیرین» بود که در سال ۹۴ این مجموعه را ابتدا برای تلویزیون ساخت.

این مجموعه به زبان طنز است و به مشکلات اقتصادی اجتماعی و زیست محیطی می‌پردازد.

این عزیز تازه درگذشته، همواره و در اتفاقات متعددی همراه خانواده‌ی بزرگ سوره و حامی مالی بخش خلاق و دانش‌آموزی جشنواره‌ی ملی دانشجویی انیمیشن بانگ پویایی دانشگاه سوره بود و پروژه‌ی همکاری فاخر ایشان با معاونت دانشجویی و فرهنگی سوره برای راه‌اندازی مرکز هنرهای سنتی استاد بهزاد، در ابتدای راه با رفتن این تهیه‌کننده بزرگ انیمیشن ایران، ناتمام ماند.

محمد ابوالحسنی روز پنجم فروردین‌ماه با مراجعه به یکی از بیمارستان‌های تهران در کمتر از سه روز و با درگیری ۸۵ درصدی ریه‌اش روز هفتم فرودین ماه دار فانی را وداع گفت

دانشگاه سوره، با تأسف و تألم فراوان، این ضایعه دردناک را به خانواده ایشان و جامعه فرهنگ، هنر و رسانه کشور تسلیت می‌گوید.

برای شادی روح این عزیز تازه درگذشته، که بارها شادی را به همه ما هدیه داد، در صفحه مجازی مخصوص ایشان به آدرس

هدایای معنوی خود را نثار کنیم.

روانش در سایه رضوان الهی، تا ابد، شاد.

🖤🖤

«روابط عمومی دانشگاه سوره»

کرونا درگذشت خالق انیمیشن دیرین دیرین جامعه فرهنگ؛ هنر و رسانه کشور دانشگاه سوره