آشفتگی‌های حوزه فرهنگ، نیاز به بازسازی انقلابی دارد

1400/06/23   14:00

حجت‌الاسلام و المسلمین «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه، تحول در ساختار فرهنگی کشور را یک ضرورت دانست.

آشفتگی‌های حوزه فرهنگ، نیاز به بازسازی انقلابی دارد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام و المسلمین «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه، تحول در ساختار فرهنگی کشور را یک ضرورت دانست و گفت: «ما دستگاه‌های فرهنگی متعدد داریم که هر کدامشان ممکن است به ضرورتی تأسیس شده باشند. اما بعد از ۴۰سال و در گام دوم ضروری است این ساختار متعدد و بعضاً آشفته حوزه فرهنگ، بازسازی و بازآرایی شود. تعبیر رهبر انقلاب این بود که ساختار فرهنگی کشور بازسازی انقلابی می‌خواهد. البته نباید حرف‌ ایشان را فروکاست و به تلفیق دو نهاد تقلیل داد. بلکه باید در لایه فرآیند‌ها، بودجه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها جلوه‌گر باشد. حتی در جا‌هایی باید رویکرد‌های کلان تغییر کند.»

حجت‌الاسلام والمسلمین قمی تأکید کرد: «ما آشفتگی و شلختگی در دستگاه‌های فرهنگی داریم و در فعالیت‌های فرهنگی دستگاه‌هایی که غیر فرهنگی شمرده می‌شوند نیز این موضوع نمود دارد.»

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: «برای اینکه فرهنگ با پیچیدگی‌هایی که دارد پیش برود، باید توان دستگاه‌های مختلف به هم پیوند بخورد. این‌ها باید در نقشه و ساختار جامع تدوین شود. رهبر انقلاب هم این موضوع را مطرح کرده‌اند و شورای عالی فرهنگی نسبت به این موضوع دغدغه نشان داده است. وزیر فرهنگ و ارشاد در این موضوع پرچمی برداشته است و همه کاملاً همراه و همسو حرکت خواهند کرد. وقت آن رسیده که یک بازسازی و بازآرایی در ساختار فرهنگی انجام شود؛ آن هم یک بازسازی انقلابی.»

نشست خبری رییس سازمان تبلیغات اسلامی اصحاب رسانه تحول در ساختار فرهنگی دانشگاه سوره