مجموعه وبینارهای تخصص-مهارتی به مناسبت روز جهانی شهرسازی

1400/08/17   10:00

به مناسبت روز جهانی شهرسازی، دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، مجموعه وبینارهای تخصص-مهارتی را برگزار می‌کند.

مجموعه وبینارهای تخصص-مهارتی به مناسبت روز جهانی شهرسازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، به مناسبت روز جهانی شهرسازی، مجموعه وبینارهای تخصص-مهارتی را برگزار می‌کند.
این وبینارها از روز دوشنبه تا پنجشنبه، ۱7 تا 20 آبان در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
سلسله نشست‌ها در راستای ارتقای دانش علمی، تخصصی، مهارتی و آشنایی با حرفه و ورود به بازار کار دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی تنظیم شده است که بدین منظور از استادان و پیشکسوتان حوزه معماری و شهرسازی دعوت به عمل آمده است. همچنین خانم دکتر دشتکی به عنوان دبیر نشست جلسات حضور خواهند داشت.

لینک ورود به وبینار:

مجموعه وبینارهای تخصص-مهارتی روز جهانی شهرسازی دانشکده معماری و شهرسازی معاونت پژوهشی دانشگاه سوره