به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران_ معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران رویداد فرهنگی مسابقه ملی «کتاب سه‌دقیقه‌ای» را برای دانشجویان دانشگاه‌های تهران برگزار می‌کند.

هدف از برگزاری این مسابقات دانشجویی ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن‌ها و پاسداشت زبان پارسی است.

دانشجویان تمام مقاطع تحصیلی همه دانشگاه‌های استان تهران می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.

دانشجویان علاقه‌مند جهت شرکت در این مسابقات ملی می­‌توانند برای ثبت‌نام و دریافت آئین­‌نامه، تصویر کارت دانشجویی خود را به همراه شماره تماس به آدرس sepehredaneshgah@gmail.com ارسال کنند.

جوایز برگزیدگان مرحله دانشگاهی این مسابقه ملی به شرح ذیل است:

نفر اول ۸ میلیون ریال

نفر دوم ۶ میلیون ریال

نفر سوم ۴ میلیون ریال

علاقه‌مندان می­‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 021-66490330 تماس حاصل کنند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره«مسابقات ملی کتاب سه‌دقیقه‌ای» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود