به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ سیمرغ بلورین چهلمین جشنواره فیلم فجر در دستان مسعود سخاوت دوست، دانش‌آموخته رشته آهنگسازی دانشگاه سوره برای فیلم «موقعیت مهدی» قرار گرفت.

مسعود سخاوت دوست دانش‌آموخته رشته کارشناسی ارشد آهنگسازی از دانشگاه سوره است. او تحصیلات خود را در مقطع دکتری و در رشته فلسفه در دانشگاه بین‌الملل قزوین ادامه داد. ایشان یکی از مدرسین درس موسیقی در گروه سینما و تئاتر دانشگاه سوره است. وی برای 52 فیلم سینمایی، 19 سریال تلویزیونی، 18 فیلم مستند، 9 تئاتر و 6 سریال شبکه خانگی موسیقی ساخته است. همچنین انتشار یک کتاب و دو آلبوم موسیقی را نیز در کارنامه خود دارد.

سخاوت دوست تاکنون 14 بار نامزدی برای فیلم و تئاتر داشته است که 8 جایزه آن محقق شده است. وی در سال‌های اخیر 5 بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر برای فیلم های شیار ۱۴۳، نفس، شبی که ماه کامل شد، و موقعیت مهدی شد که برای فیلم «موقعیت مهدی» سیمرغ بلورین را دریافت کرد.

دانشگاه سوره کسب این جایزه ارزشمند را به آقای سخاوت دوست تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت روزافزون دارد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسیمرغ بلورین چهلمین جشنواره فیلم فجر در دستان دانش‌آموخته دانشگاه سوره