به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از امور فرهنگی دانشگاه_ در آستانه مبعث پیامبر مکرم اسلام جمعی از دانشجویان رتبه برتر رشته هنر ورودی 1399 و 1400 که در دانشگاه سوره مشغول به تحصیل هستند روز نهم اسفندماه 1400 با رئیس این دانشگاه دیدار کردند.
در این نشست، محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره، معاون آموزشی، معاون پژوهشی، رئیس دانشکده هنر و مدیر امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه دانشگاه حضور داشتند.
دانشجویان و مسئولین دانشگاه درباره کیفیت برگزاری کارگاه‌های تخصصی، کلاس‌های مجازی، حضوری و تجهیزات و امکانات، تبادل نظر کردند.
در پایان جلسه بسته هدایا شامل کتاب دست‌نوشته‌های حاج قاسم سلیمانی، کیف چرم، کارت هدیه و لوح تقدیر به دانشجویان تحویل داده شد.
دانشجویان حاضر در این جلسه رتبه برترهایی بودند که در همایش برج میلاد روز دانشجو حضور داشتند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست صمیمانه رتبه‌های برتر کنکور با رئیس دانشگاه سوره