به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ اولین شماره فصلنامه «رهپویه هنر/هنرهای نمایشی» (دوره اول، شماره اول، پاییز 1400) منتشر شد. این فصلنامه به‌صورت مجازی از طریق سامانه نشریه قابل‌دسترسی است.

عناوین و نویسندگان مقالات این شماره:

۱-«بررسی تجلیات اندیشه جهان وطنی در سینما:  مطالعه موردی فیلم‌های لوهاور و کد مجهول»؛

محمد شهبا؛ فاطمه اسکندری

۲-«واکاوی مفهوم فاصله و انواع بیان در دیالوگ نمایشی از منظر روایت‌شناسی ژرار ژنت بررسی موردی: نمایشنامه آن سوی آینه نوشته زلر»؛

سپیده ضیایی نژاد؛ بهروز محمودی بختیاری

۳-«خرده‌فرهنگ‌های دهه شصت و چگونگی بازنمایی پارودیک آن در سینمای دهه نود ایران (موردکاوی: نهنگ عنبر، مصادره، هزار پا)»؛

جعفر تات؛ سید علی روحانی

۴-«مسئله محیط ز یست مطالعه در تئاتر خیابانی دو دهه اخیر ایران بر اساس آرای دووینیو»؛

محمدحسین ناصربخت

۵-«چگونگی بازنمایی مردم افغانستان در سینمای ایران بر اساس آرای استوارت‌هال»

سحر زائری امیرانی؛ فرشاد عسگری کیا؛ یوسف خجیر

6-«مطالعۀ قابلیت‌های تدریس حسن نیرزادۀ نوری به کمک نمایش ایرانی بر پایۀ آرای هانری ژیرو»؛

پریسا اخوان؛ اکرم قاسمپور

7-«تسخیرشدگان: دیالکتیک زایایی و میرایی تصاویر کلان‌شهری در سرخپوست‌ها (۱۳۵۷)»

جواد نعمت الهی؛ علیرضا صیاد

8-«ریخت‌شناسی شخصیت ادیپوس در نمایشنامه ادیپ شهریار بر اساس آرای ولادیمیر پراپ»

اسداله غلامعلی

نشریه «رهپویه هنرهای نمایشی» فعالیت خود را از پاییز 1400 آغاز کرده است. این فصلنامه قصد دارد در راستای اعتلای هنرهای نمایشی با هدف اعتلا و حمایت از هنر با رویکرد ایرانی- اسلامی و بسط و گسترش دانش در حوزه هنرهای نمایشی در عرصه‌های بین‌المللی  برای پیشرفت مطالعات دانشگاهی هنرهای نمایشی مقالات منتخب از میان آثار ارسالی توسط پژوهشگران محترم را پس از داوری در دسترس عموم علاقه‌مندان قرار دهد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دسترسی به مطالب نشریه و ارسال مقاله به لینک زیر مراجعه کنند:

کلمات کلیدی: انتشار فصلنامه «رهپویه هنر/هنرهای نمایشی»، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره