به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ طراحی این پوستر با محوریت اخبار جعلی یا دروغین، از میان ۶۰۷۸ اثر ارسالی به عنوان‌ یکی از ۱۰۰ اثر برتر مسابقه انتخاب شده است و آثار برگزیده این مسابقه در ۹ نمایشگاه بین‌المللی به نمایش درآمد و در کتابی نیز به چاپ رسید.

توضیح آن‌که، مسابقه طراحی پوستر Poster For Tomorrow ، پروژه ساخته شده توسط انجمن برای فردا، یازدهمین دوره مسابقه طراحی گرافیک خود را برای طراحی پوستر ارتباطات اجتماعی برگزار کرد و به این منظور از همه طراحان گرافیک از سراسر جهان برای شرکت در این رقابت دعوت شد. هدف انجمن (برای فردا) تشویق مردم در داخل و خارج از جامعه به طراحی و ایجاد پوستر در جهت تحریک بحث درباره موضوعاتی است که همگان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

کلمات کلیدی: درخشش و افتخارآفرینی، دانشجوی گروه پژوهش هنر، دانشکده هنر، طراحی پوستر، دانشگاه سوره