به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ دانشکده هنر سوره از سال تحصیلی 1402-1401 در مقطع دکتری رشته «تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر اسلامی» دانشجو می‌پذیرد. از همین رو به همت دانشکده هنر، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، سلسله وبینارهایی با موضوع «تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر»برگزار خواهد شد تا علاقه‌مندان و داوطلبان بتوانند با مباحث علمی این رشته تحصیلی و اهداف دانشگاه سوره در جذب دانشجو برای این رشته آشنا شوند.

در جلسه نخست از این سلسله وبینارها، دکتر محمد خزایی عضو هیأت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس با موضوع «هنر اسلامی و جایگاه آن در جهان» سخنرانی خواهد کرد. دبیری جلسه نیز برعهده دکتر مهران هوشیار عضو هیأت‌علمی و مدیر گروه مطالعات عالی هنر دانشگاه سوره است. علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این جلسه، روز شنبه 20 فروردین‌ماه از ساعت 17 تا 18:30 به آدرس http://panel.soore.ac.ir/join/7gvys مراجعه کنند. ورود به این جلسه برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهوبینارهای آموزشی-پژوهشی تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر اسلامی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود