به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ به مناسبت «هفته هنر انقلاب اسلامی» و گرامیداشت یاد سید شهیدان اهل‌قلم، سید مرتضی آوینی دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، وبینار پژوهشی تحت عنوان «هنر انقلاب اسلامی در دهه 60 خورشیدی» روز دوشنبه 22 فروردین 1401 از ساعت 14:30 الی 19:30 برگزار می‌کند.

در این وبینار استادان و صاحب‌نظران عرصه فرهنگ و هنر همچون دکتر حبیب‌الله صادقی، نقاش، هنرمند ممتاز و از پیشگامان هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی؛ دکتر محمدعلی روزبهانی، پژوهشگر و رئیس حوزه هنری استان قم؛ دکتر محمدرضا وحیدزاده، منتقد و عضو گروه علمی ادبیات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی؛ دکتر امیررضا نوری پرتو، منتقد و فیلم‌نامه‌نویس و مدیر گروه ادبیات نمایشی دانشگاه سوره؛ دکتر سمیه رمضان ماهی، مدیر گروه گرافیک و تصویرسازی دانشگاه سوره؛ دکتر کیارش زندی، عضو هیأت علمی دانشگاه سوره؛ دکتر مهدی محمدی، مدیرگروه صنایع‌دستی دانشگاه سوره؛ دکتر هادی آذری، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و دکتر بیتا بهرامی، دکتری فلسفه هنر و نقاش حضور خواهند داشت.

دبیری وبینار را دکتر رامتین شهبازی، معاون دانشکده هنر دانشگاه سوره بر عهده خواهد داشت.

علاقه‌‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر در وبینار شرکت کنند:

panel.soore.ac.ir/join/egc41

حضور برای تمام افراد آزاد و رایگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهوبینار «هنر انقلاب اسلامی در دهه 60 خورشیدی» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود