به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ دانشکده هنر با همراهی معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن سینمای جوانان ایران، وبیناری را با عنوان «امکانیت ژانر در فیلم کوتاه» روز دوشنبه 19 اردیبهشت‌ماه از ساعت 16 تا 18 برگزار خواهند کرد. در این نشست، منصور براهیمی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه با همراهی مجید شیخ انصاری (عضو هیأت علمی دانشگاه هنر) حضور خواهند داشت. محور بحث‌های این جلسه به امکان یا عدم امکان ژانر در فیلم کوتاه اختصاص دارد. اینکه آیا فیلم کوتاه در یک شکل مشخص تولید می‌شود، یا می‌توان گونه‌های مختلف را برای آن متصور بود از دیگر محورهای این بحث است.

این جلسه در راستای برگزاری چهارمین همایش مطالعات فیلم کوتاه با موضوع ژانر در سینما برگزار خواهد شد و دیگر نشست‌هایی نیز در دانشگاه‌های کشور در بررسی این موضوع ترتیب داده خواهد شد.

علاقه‌مندان برای حضور در نشست «امکانیت ژانر در فیلم کوتاه» می‌توانند در ساعت یادشده به آدرس http://panel.soore.ac.ir/join/95dejrn مراجعه کنند. ورود به جلسه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهوبینار «امکانیت ژانر در فیلم کوتاه» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود