روابط عمومی دانشگاه سوره_ با نهایت تأسف و تألم، استاد ارجمند دکتر غلامعلی حاتم، همکار پیشکسوت و استاد سال‌های طولانی دانشگاه سوره؛ سحرگاه امروز پس از گذراندن یک دوره بیماری، دار فانی را وداع گفت.

گفتنی‌ست، غلامعلی حاتم همواره در تلاش بود که ایران را با تمام ویژگی‌های ملی و مذهبی توأم با هنرهای خود در ادوار مختلف تاریخ معرفی کند. همچنین وی آثار خود را به صورت چاپ مقالات مختلف علمی در رشته هنر، تهیه و چاپ کتاب و سخنرانی‌های گوناگون در مجامع فرهنگی_ هنری عرضه داشت و از تألیفات ایشان می‌توان به آشنایی با هنر در تاریخ 1، آشنایی با هنر در تاریخ 2، معماری اسلامی در دوره سلجوقیان و هنر و تمدن اسلامی 1 اشاره کرد.

دانشگاه سوره، با اندوه فراوان این ضایعه دردناک را به خانواده گرامی ایشان و جامعه فرهنگ و هنر کشور تسلیت می‌گوید و از خداوند منان برای آن مرحوم، خلدآشیان علو درجات مسئلت دارد.

روح پاک این استاد گران‌قدر قرین رحمت الهی و یادش جاودان.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاستاد غلامعلی حاتم چشم از جهان فرو بست