مرحله اول: ارسال مدارک (غیرحضوری)

• پذیرفته­ شدگان محترم لطفا مدارک درخواستی به صورت فایل فشرده (zip) به آدرس ایمیل amozesh@soore.ac.ir ارسال کنند.
  • تاریخ ارسال مدارک از 1 الی 7 خردادماه 1401 است. عدم ارسال مدارک در تاریخ تعیین ­شده به منزله انصراف داوطلبان است.
  • هزینه مصاحبه 2/500/000 ریال(معادل دویست و پنجاه هزار تومان) به حساب شماره 0057156600 بانک تجارت شعبه آزادی  واریز شود و تصویر آن را ایمیل کنید.

مدارک الزامی:

1- تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه

2- تصویر کارت ملی

3- تصویر مدرک کارشناسی­ ارشد دارای معدل و تاریخ فراغت از تحصیل مختص دانش­ آموختگان

4- تصویر ریزنمرات تاییدشده کارشناسی­ ارشد

5- تصویر مدرک کارشناسی دارای معدل

6- تصویر ریز نمرات تاییدشده کارشناسی

7- داوطلبانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند (تصویر مدرک کارشناسی ناپیوسته دارای معدل به همراه تصویر مدرک کاردانی دارای معدل)

8- در صورت دارا بودن مدرک کارشناسی ناپیوسته ریز نمرات کارشناسی ناپیوسته و ریز نمرات کاردانی

تذکر مهم (1): کسانی که قادر به ارائه اصل مدرک نمی­ باشند. لازم است گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک با ثبت معدل و تاریخ فارغ التحصیلی ارسال کنند.

9- تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1401

10- متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان با وضعیت استخدامی رسمی قطعی یا آزمایشی باید حکم کارگزینی هیات علمی با تایید بالاترین مقام مسئول و نامه موافقت دانشگاه مذکور را ارسال کنند.

11- تصویر چکیده پایان­ نامه کارشناسی ارشد با فرمت pdf

12- تصویر صفحه اول مقالات علمی – پژوهشی منتشر شده یا گواهی پذیرش نشریه

13- تصویر صفحه شناسنامه کتاب­ های چاپ شده

14- تصویر گواهی­نامه جشنواره­ ها علمی، پژوهشی؛ کنفرانس ­ها و ...

15- تصویر مدرک زبان انگلیسی

16- فرم شماره(1) سازمان سنجش (اینجا کلیک کنید)

17- تصویر فیش پرداختی هزینه مصاحبه

مرحله دوم: انجام مصاحبه حضوری

دانشجویان برای مصاحبه حضوری موظفند در زمان تعیین­ شده در اطلاعیه شماره (3) که در تاریخ 9 خردادماه 1401 در سایت دانشگاه سوره اطلاع ­رسانی می­شود در دانشگاه حضور یابند.

تذکر مهم (2): داوطلبان محترم در روز مصاحبه باید اصل تمامی مدارکی که به ایمیل دانشگاه ارسال کرده ­اند را به همراه داشته باشند.

تذکر مهم (3): داوطلبان باید در روز مصاحبه یک پروپوزال (طرح پیشنهادی) اولیه­ای که تمایل دارند در رساله دکتری انجام دهند با خود داشته باشند.

توجه :

1- ارسال مدارک مورد نیاز الزامی است.

2- در زمان مصاحبه علمی همراه داشتن ماسک و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی الزامی است.

3- در زمان مصاحبه همراه داشتن مدارک  کامل فوق الزامی است.

4- نتیجه نهایی از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

5- راه­های ارتباطی با اداره ثبت نام دانشگاه سوره amozesh@soore.ac.ir و 66858083-021

به منظور دریافت فرم پیشنهادی شماره 1 اینجا کلیک کنید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه آموزشی شماره 2: