به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1401، سیزده کرسی‌ ترویجی در حوزه هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی و هنر اسلامی برگزار می‌کند.

در این نشست‌ها اعضای هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره، دکتر کاظم نظری، دکتر مهران هوشیار، دکتر رامتین شهبازی، دکتر کیارش زندی، دکتر فرشاد عسگری کیا، دکتر عبدالکریم عطارزاده، دکتر محمد معین‌الدینی، دکتر اکرم قاسم‌پور، خانم شکوفه ماسوری، آقای فرزاد معافی غفاری، دکتر مهدی محمدی، دکتر سمیه رمضان ماهی و دکتر امیررضا نوری پرتو به ارائه سخنان خود خواهند پرداخت.

هدف از برگزاری «کرسی‌های ترویجی»، فراهم نمودن زمینه‌های لازم برای توسعه و ترویج فرهنگ تولید علم، نوآوری، نظریه‌پردازی و نقد و نظر در حوزه علوم انسانی و هنر و معماری، بسط و گسترش فرهنگ آزاداندیشی، نقد و مناظرات علمی، ایجاد امکان ارائه نظریات، نقدها و مناظره‌ها (برای آن دسته از صاحبان اندیشه که اندیشه‌هایشان مستلزم تکمیل، توسعه یا بازآفرینی است)، گسترش فضای عقلانیت و نهادینه‌سازی فرهنگ تضارب آراء، است.

قابل ذکر است که در سال 1400، سیزده کرسی ترویجی با همکاری هر سه دانشکده هنر، فرهنگ و ارتباطات و معماری و شهرسازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر در این نشست‌ها که زمان برگزاری آن‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد، حضور یابند:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکرسی‌های ترویجی 1401 در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

پیام از طرف: امین محمدی
23/03/1401 11:47:04 ق.ظ
سلام. شرکت تو همایش برای عموم آزاده؟
سلام. بله محدودیتی برای شرکت کنندگان وجود ندارد
پیام از طرف: زهرا محمدی
23/03/1401 11:43:10 ق.ظ
سلام، آیا جلسه رکورد میشه و در اختیار ما قرار داده میشه؟
سلام. بله جلسه رکورد و در آپارات دانشگاه سوره قرار داده می شود