مرکز آموزش‌های تخصصی سوره با همکاری آکادمی نور ایران اولین دوره کارگاهی «لایت آرت» را برگزار کردند. به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دوره  تئوری کارگاهی «لایت آرت» پیش‌ازاین به‌صورت مجازی برگزارشده بود و به پایان رسید. در انتهای این دوره آموزشی یک نمایشگاه از آثار برگزیدگان این دوره در کارگاه صنایع‌دستی ساخته و به اجرا درآمده است. درنهایت طرح‌های برگزیدگان این دوره، در نگارخانه آیه دانشگاه سوره به نمایش درآمده است.

مدرس این دوره یکی از استادان دانشگاه نپیر اسکاتلند بود. دکتر شهاب‌الدین زینی اصلانی در گفتگو با روابط‌عمومی دانشگاه سوره عنوان کرد این دوره یکی از اولین دوره‌های تخصصی لایت آرت بوده که در این حوزه در سطح جهان برگزارشده است.

دوره کارگاهی «لایت آرت» با حمایت گروه صنایع‌دستی و معاونت فرهنگی دانشگاه سوره برگزار شد و آثار تولیدشده در روز شنبه 18 تیرماه در محل نگارخانه آیه از ساعت 18 الی 20 به نمایش درمی‌آید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدوره کارگاهی «لایت آرت» در نگارخانه آیه