به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره نمایشگاه آثار برگزیده دانشجویان کارشناسی گروه‌ هنر اسلامی، صنایع‌دستی و  کتابت و نگارگری دانشکده هنر دانشگاه سوره در نگارخانه آیه دانشگاه سوره به نمایش درآمد.

در این نمایشگاه آثار برگزیده پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانشجویان در نگارخانه آیه دانشگاه سوره درمعرض نمایش قرار داشته و بازدید برای عموم آزاد است.

دانشگاه سوره از تمامی علاقه‌مندان دعوت می‌کند تا از آثار برگزیده دانشجویان گروه‌ هنر اسلامی، صنایع‌دستی و  کتابت و نگارگری دانشکده هنر دانشگاه سوره بازدید کنند. نمایشگاه دانشجویان گروه صنایع‌دستی، هنر اسلامی و  کتابت و نگارگری از شنبه 25 تیرماه تا سه‌شنبه 28 تیرماه از ساعت 9 صبح تا 14 در نگارخانه آیه دایر و پذیرای بازدیدکنندگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدر نگارخانه آیه برگزار شد / نمایشگاه آثار دانشجویان گروه هنر اسلامی، صنایع‌دستی و کتابت و نگارگری