از شمار دو چشم یک‌تن کم

وز شمار خرد هزاران بیش

روابط‌عمومی دانشگاه سوره - دانشگاه سوره درگذشت حبیب‌الله صادقی، معلمی دلسوز و اندیشمند که با خلق آثار ارزشمند و ماندگار گنجینه هنری و فرهنگی ایران را رونق بخشید به جامعه هنری به‌خصوص اساتید، همکاران و دانشجویان تسلیت می‌گوید.

مرحوم حبیب‌الله صادقی هنرمند نقاش، استاد دانشگاه و منتقد هنری از پیشگامان وارسته هنر انقلاب و از هنرمندان صاحب‌سبک رشته نقاشی بود که از قبل از پیروزی انقلاب با نمایشگاهی در حسینیه ارشاد تا پایان دوران دفاع مقدس و سال‌های متمادی پس از آن، عمر شریف و پربرکت خود را صرف رشد و اعتلای هنر انقلاب و تربیت نسل ارزنده‌ای از هنرمندان متعهد و انقلابی ساخت.  بدون‌شک تلاش‌های مجاهدانه و خدمات ارزنده این استاد پارسا سرمایه‌ای بی‌بدیل برای هنر انقلاب اسلامی به‌شمار می‌آید. آخرین اثر او در ۲۰ لت نقاشی و در صد متر مربع با موضوع انقلاب، شهدا و  سردار دلها خلق شد،  نکته ای که استاد صادقی در این باره چند بار متذکر شدند، این بود که این اثر وصیت نامه تصویری اوست. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

«روابط عمومی دانشگاه سوره»

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدرگذشت استاد حبیب‌الله صادقی