رامین رستمی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته گرافیک دانشگاه سوره جایزه طراحی پوستر جشنواره تئاتر عروسکی کرمانشاه را از آن خود کرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره نخستین جشنواره تئاتر عروسکی استانی کرمانشاه در حالی به‌پایان رسید که دانشجوی گرافیک دانشگاه سوره یکی از برندگان بخش طراحی پوستر و بروشور این جشنواره شد.

رامین رستمی طراحی پوستر برای نمایش «قطعه گمشده» به کارگردانی گلنار اکبری را بر عهده داشت که باهنر و خلاقیت خود توانست جایزه این بخش را دریافت کند

وی در سه دوره بهترین طراح پوستر جشنواره تئاتر استانی فجر کرمانشاه بوده و همچنین آثارش در چهار دوره به بخش رقابت جشنواره بین‌الملی فجر راه پیداکرده است. علاوه بر آن، رستمی در جشنواره ملی مقاومت و ایثار شرکت کرده و بهترین طراح پوستر و بروشور جشنواره ملی تئاتر ایثار شناخته‌شده است.

از دیگر افتخارات این دانشجوی توانمند و خلاق دانشگاه سوره می‌توان به حضور در جشنواره‌های بین‌المللی نظیر جشنواره اکو پوستر اکراین (یک جشنواره بین‌المللی محیط‌زیستی) و جشنواره پوستر تئاتر روسیه و... اشاره کرد.

دانشگاه سوره این موفقیت را به رامین رستمی و اساتید هنرمند سوره تبریک گفته و برای تمامی دانشجویان آرزوی پیروزی دارد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدانشجوی گرافیک سوره صاحب جایزه طراحی پوستر شد