نمایش «جلیقه زردها» با همت و هنرنمایی دانشجویان دانشگاه سوره درحال اجرا است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره تئاتر جلیقه زردها به همت و تلاش دانشجویان دانشگاه سوره در «خانه نمایش دا» برگزار می‌شود.

نمایش دانشجویی «جلیقه زردها» برگزیده بیستمین دوره جشنواره تئاتر تجربه از تاریخ ۹ تا ۲۵ مرداد ۱۴۰1 ساعت 19 در «خانه نمایش دا» سالن یک به اجرا در می‌آید.

گفتنی است بلیت این نمایش که در هفته پایانی خود قرار داشته و استقبال بسیار خوبی از آن شد در سایت تیوال به آدرس  Tiwall.com/p/jelighe.zard قابل دریافت است و دانشجویان دانشگاه سوره می‌توانند با استفاده از تخفیف پنجاه درصدی دانشجویی، این نمایش را تماشا کنند. (کد تخفیف در تیوال soore)

طراح و کارگردان نمایش «جلیقه زردها» نگین نشاط است که بر اساس نمایشنامه "کلفت ها" نوشته ژان ژنه  به ترجمه فرزانه سکوتی و با مشارکت خانه نمایش دا برگزار می‌شود.

سایر عوامل این تئاتر عبارتند از:

دراماتورژ: صادق اسحاقی

بازیگران:

سیما غلامی، زهرا فتحی، زهیر ادیبی

دستیار کارگردان: فاطمه باقری چیمه

طراح صحنه و لباس: نوشین مختارپور

مدیر صحنه: لطیفه ناجی

دستیاران صحنه: داوود مختارپور، لطیفه ناجی، مهدی لطافت

مشاور کارگردان: دانیال شهریاری

مدیر تبلیغات: محمدعلی بهاور

طراح پوستر: زهیر ادیبی

عکاس: زهره غلامی، پارسا شیخ