تنوع در ابزار جدید عکاسی؛ همچنین ایجاد شاخه‌های بسیار تخصصی در حوزه‌ عکس باعث شده است که این رشته ـ در مقاطع مختلف تحصیلی ـ از اقبال فراوانی در بین دانش آموزان و دانشجویان برخوردار شود.

دانشگاه سوره با بهره­‌گیری از استادان مجرب در رشته‌­های متنوع هنری سال‌هاست که به تربیت نیروهای متعهد و متخصص مشغول بوده و توانسته است در عرصه‌ ملی و بین‌المللی به افتخارات فراوانی دست یابد. این دانشگاه توانسته است که استادان ارزشمند هنر به‌خصوص عکاسی را دعوت به همکاری کند تا آینده‌سازان این دیار بتوانند از اطلاعات مناسبی برخوردار شوند.

در دانشگاه سوره رشته عکاسی به عنوان یکی از رشته‌های پرطرفدار شناخته شده و با استفاده از دانش طراز اول استادان این حوزه تدریس می‌شود و همه ساله دانشجویان و هنرمندان توانا و خلاقی را تقدیم جامعه هنر می‌کند. همچنین لازم به ذکر است رشته عکاسی دانشگاه سوره در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تدریس می‌شود.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره روز جهانی عکاسی را به استادان فرهیخته، دانشجویان گرامی و علاقه‌مندان این هنر والا تبریک می‌گوید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهروز جهانی عکاسی گرامی باد