مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته داوطلبان (پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) تمدید شد.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- مهلت ثبت‌نام انتخاب رشته در مقطع کارشناسی تا تاریخ ششم شهریور تمدید شد. داوطلبان می‌توانند تا پايان روز یکشنبه 1401/06/06 طبق اطلاعات دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته پذيرش دانشجو (صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي) برای مقطع کارشناسی اقدام کنند.

طبق اعلام روابط‌عمومی سازمان سنجش آموزش کشور افرادی كه تا تاريخ 1401/05/23 براي ثبت‌نام و انتخاب رشته اين مرحله از پذيرش سراسري اقدام نکرده‌اند، می‌توانند تا پايان روز یکشنبه1401/06/06   ثبت‌نام و انتخاب رشته کنند. لذا داوطلبان باید در مهلت مقرر بامطالعه دقيق دفترچه مذکور و مندرجات این اطلاعيه به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب کد رشته محل‌های موردعلاقه خود اقدام کنند.

ضمناً آن دسته از داوطلبانی كه قبلاً ثبت‌نام و انتخاب کدرشته محل‌های تحصيلی کرده‌اند می‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش کد رشته محل‌های انتخابی خود اقدام کنند. لازم به تأکید است مهلت اعلام‌شده به‌هیچ‌وجه قابل تمديد مجدد نخواهد بود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهتمدید مهلت ثبت‌نام دانشگاه‌ها