ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته‌شدگان دکتری سال تحصیلی  1401 دانشگاه سوره، برنامه ثبت‌نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می‌شود.

نکات بسیار مهم:

1- نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی دانشجو است.

2-برای ورود و استفاده از سامانه گلستان اینجا کلیک کنید.

3-پس از اخذ پیامک، دانشجو ملزم به تکمیل ثبت‌نام در سامانه گلستان است.

ارسال کند.

4-دانشجو باید مدارک درخواستی را آپلود کرده و به سایت دانشگاه به آدرس www.golestan.soore.ac.ir ارسال کند.

5-اصل مدارک به مسئول اداره ثبت‌نام در روز شنبه مورخ 1401/07/09 تحویل شود.

6-به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی از پذیرش دانشجویان به‌صورت حضوری معذوریم.

7-دانشجویان مقطع دکتری پس از انجام مراحل ثبت‌نام و تائید مدارک توسط اداره ثبت‌نام، با همان رمز عبور و شناسه کاربری وارد سامانه گلستان دانشگاه سوره شده و در بخش مالی با پرداخت علی‌الحساب مبلغ 70،000،000 ریال (معادل هفت میلیون تومان) شهریه خود را واریز کنند. ( درگاه پرداخت بانک ملت سیستم گلستان.)

8-انتخاب واحد ترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

9-دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال پس از تکمیل ثبت‌نام در خصوص چگونگی کلاس‌ها، ورود در کلاس و ... با کارشناس آموزشی خود خانم عزتی با شماره تماس 09015379868( علوم ارتباطات) و آقای پورسعید 66378953-021 (مطالعات تاریخی و تطبیقی هنر اسلامی) تماس گیرند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه پذیرفته‌شدگان دکتری سال تحصیلی 1401دانشگاه سوره