به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره نمایش و نقد فیلم‌های جشنواره سایه امروز در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره، در قالب سلسله‌نشست‌های «سینما کلاکت»، برگزار می‌کند:

امروز چهارشنبه، ۹ شهریورماه، از ساعت ۱۵ تا ۱۸، جلسه‌ نمایش و نقد و بررسی فیلم‌های برگزیده‌ سیزدهمین‌ دوره‌ جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه «سایه» برگزار می‌شود.

در این نشست فیلم‌های زیر نمایش داده می‌شوند:

بیداری/ امیر کلاته و ناصر امین

آنتروپی/ آرین نوابی و بامداد آقاجانی

عوارض جانبی/ لیلا اخباری

پناه/ ابوالفضل حسینی‌پور

روزهای خاکستری/ احسان نورتقانی

رهن کامل/ مهدی دواچی

پس از نمایش این فیلم‌ها، دکتر امیررضانوری پرتو به‌عنوان منتقد مهمان- درباره‌ این آثار برگزیده را بررسی و تحلیل کرده و با حاضرانِ گرامی به گفت‌و‌گو خواهد نِشست.

این نشست، از ساعت ۱۵ تا ۱۸، در «سالن سینمای دانشگاه سوره» برگزار خواهد شد و ورود و حضور در این جلسه برای عموم آزاد و رایگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنمایش و نقد فیلم‌های جشنواره سایه امروز در دانشگاه سوره برگزار می‌شود