روابط‌عمومی دانشگاه سوره- ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی  1401 برنامه ثبت‌نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می‌شود.

نکات بسیار مهم :

1-نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک ارسال خواهد شد . در قسمت نام کاربری یا username ابتدا عبارت u011 و بلافاصله شماره داوطلبی خود را وارد کنید؛ در قسمت رمز عبور یا password کدملی خود را وارد کنید.

2-ثبت‌نام به‌صورت غیرحضوری و در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام می‌شود.

3-پس از اخذ پیامک دانشجو ملزم به تکمیل ثبت‌نام در سامانه گلستان است .

4-دانشجو در حین انجام پذیرش غیرحضوری باید مدارک درخواستی را نیز بارگذاری کند.

5-دانشجو ملزم به پرداخت 30،000،000 ریال (معادل 3 میلیون تومان) به‌عنوان پیش‌پرداخت در فرآیند پذیرش غیرحضوری است.

6- اصل مدارک به مسئول اداره ثبت‌نام از 16 مهرماه 1401 تا 20 مهرماه 1401 تحویل شود.

7- انتخاب واحدترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

8- دانشجویان پس از پذیرش نهایی توسط اداره ثبت‌نام می‌توانند در سامانه گلستان با گزارش‌های 78 یا 88 برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایند، پس از پذیرش نهایی نام کاربری: شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی دانشجویان است.

9- دانشجویان پس از نهایی شدن ثبت‌نام در صورت داشتن هرگونه سؤال با کارشناس گروه آموزشی خود تماس بگیرند. ( شماره تماس کارشناسان در سایت دانشگاه سوره قسمت تماس با ما ثبت‌شده است.)

مدارک موردنیاز برای بارگذاری در سامانه گلستان :

1. تکمیل تعهدنامه‌های کارشناسی ارشد در سامانه گلستان
  2. تصویر مدرک کارشناسی پیوسته یا کارشناسی ناپیوسته به همراه مدرک کاردانی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی  قیدشده باشد. تبصره: برای آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کارشناسی امکان‌پذیر نیست، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی با درج تاریخ فارغ‌التحصیلی و معدل را ارائه کنند.

لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 1401/06/31 فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی باشند.

1. ریزنمرات مدرک کارشناسی پیوسته یا کارشناسی ناپیوسته
  2. تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن
  3. تصویر کارت ملی پشت و روی آن
  4. تصویر عکس پرسنلی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری
  5. مدرک وضعیت نظام‌وظیفه ( برای آقایان ) پذیرفته‌شدگانی که قصد استفاده از معافیت تحصیلی را دارند درخواست تأییدیه اولیه شرایط مشمول را در سامانه سخا نظام‌وظیفه به آدرس: https://sakha.epolice.ir تکمیل کنند.
  6. تصویر صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی
  7. تصویر کارت جهت سهمیه رزمندگان و ایثارگران