شاید برایتان این پرسش به وجود آید که دانشگاه سوره امسال چه رشته‌هایی را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می‌دهد. به همین منظور و برای آگاهی بیشتر درباره رشته‌های این دانشگاه در دانشکده هنر دانشگاه سوره، در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره این مطلب را تا انتها بخوانید.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره ثبت‌نام دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد از روز یکشنبه سیزدهم شهریور 1401 آغاز می‌شود که پیش‌ازاین نحوه ثبت‌نام غیرحضوری در بخش اخبار و اطلاعیه‌های سایت دانشگاه اعلام‌شده بود. همچنین برای آشنایی بیشتر با رشته‌های دانشگاه سوره در هریک از دانشکده‌ها می‌توانید این ویدیوها را تماشا کنید.

ویدیوی معرفی رشته‌های دانشکده هنر دانشگاه سوره:

ویدیوی معرفی رشته‌های دانشکده معماری و شهرسازی:

معرفی رشته‌های دانشکده فرهنگ و ارتباطات:

پذیرفته‌شدگان محترم در نظر داشته باشند کلیه مراحل ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی بوده و از طریق سامانه گلستان امکان‌پذیر است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه ثبت‌نام می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

نحوه ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدرباره رشته‌های دانشگاه سوره بیشتر بدانیم