روابط‌عمومی دانشگاه سوره- قابل توجه دانشجویان گرامی که قرار است در نیمسال اول سال تحصیلی 1401 انتخاب واحد انجام دهند. اطلاعیه معاونت اداری مالی  را در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۱ (۱۹ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۰( مطالعه کنید.

برای تسهیل کار در انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه سوره به نکات مالی زیر توجه کنید؛

۱.  دانشجویانی که از ترم قبل بدهکار هستند می‌بایست بدهی پیشین خود را تسویه کنند. در صورت عدم تسویه بدهی، دانشجو مجاز به انتخاب واحد در ترم جدید نخواهد بود.

۲.  بنا بر تنظیمات جدید سامانه گلستان دانشجویان می‌توانند ۵۰ درصد مبلغ شهریه را هنگام انتخاب واحد و ۵۰ درصد باقی‌مانده را یک ماه قبل از پایان‌ترم پرداخت کنند.

۳. دانشجویان در روز انتخاب واحد با ورود به سامانه گلستان نخست کلیه دروس خود را انتخاب و سپس گزینه اعمال تغییرات را انتخاب و سپس مبلغی که گلستان برای آنها تعیین کرده است را پرداخت کنند.

۴.ارتباط با واحد امور مالی دانشجویی در ایام انتخاب واحد به‌صورت تلفنی با شماره زیر امکان‌پذیر است

📞دفتر مالی دانشجویی:   02166858017 داخلی 28

👤آقای صادقیان تلفن مستقیم: 02166372526

برای ارتباط تلفنی با همکاران دانشگاه سوره وارد لینک زیر شوید.

لینک شماره تماس‌ها

ساعات پاسخگویی:

همکاران در ایام انتخاب واحد از ساعت ۸ تا ۱۷ پاسخگوی تلفن‌های شما دانشجویان گرامی هستند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنکات مهم درباره ثبت‌نام نیمسال اول 1401