اولین جلسه اکران و نقد «کلاکت» از سلسله برنامه‌های نقد فیلم که با همت دانشجویان دانشگاه سوره اجرا می‌شود برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، جلسه نخست از سلسله جلسات پخش و نقد فیلم سینما «کلاکت» روز چهارشنبه، ۹/شهریور/۱۴۰۱ در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار شد. در این جلسه فیلم‌های «بیداری» امیر کلاته و ناصر امین،/ «آنتروپی»آرین نوابی و بامداد آقاجانی،/ «عوارضِ جانبی» لیلا اخباری،/ «پناه» ابوالفضل حسینی‌پور،/ «روزهای خاکستری» احسان نورتقانی/ و «رهن کامل» مهدی دواچی اکران شد.

منتقد مهمان این جلسه امیررضا نوری‌پرتو و مجری جلسات، امیرحسین بهروز به نقد و بررسی نکات فیلم‌های مذکور پرداختند. امیررضا نوری‌پرتو در سیر بررسی فیلم‌ها گفت: «فیلم‌های بلند و کوتاه تفاوت‌های دراماتیک بسیاری دارند. فیلم کوتاه بستر تجربه و مشق کردن سینما است و نتیجتا در آن چیزی به عنوان صحیح و غلط مطلق نداریم.»

همچنین درباره‌ ساختار لطیفه‌گو در فیلم‌های کوتاه توضیح داد: «این ساختار، ضعف یک کار نیست و بلکه ویژگی آن تلقی می‌شود. تنها باید حواس فیلمساز به این باشد که حجم روایی دو بخش لطیفه‌گو (ست آپ و پِی آف) بیش از اندازه نشود.»

در ادامه این جلسه، نوری‌پرتو به نقد هر فیلم به صورت جداگانه پرداخت و نکات مثبت و منفی فیلم‌ها را بیان کرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکلاکت 1 در سالن سینمای سوره