دومین جلسه اکران و نقد «کلاکت» برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره جلسه دوم از سلسله جلسات پخش و نقد فیلم سینما «کلاکت» روز سه‌شنبه، پانزدهم شهریورماه در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار شد. در این جلسه فیلم‌های «سپیده‌دم» آرمین رحیمی نژاد، «یک» کیارا محیطی،  «برو و ببین» سعید درانی، «وضعیت آرام» مهدی دواچی، «مغزی» نگار تخت‌کش‌ها و حسین قوامی، سونات آلما ملیکا مقصودی و بلوندی زهرا سالاری اکران شد.

منتقد مهمان این جلسه محمدرضا مقدسیان و مجری جلسات، امیرحسین بهروز به‌نقد و بررسی نکات فیلم‌های مذکور پرداختند. محمدرضا مقدسیان در سیر بررسی فیلم‌ها گفت: «منصفانه نیست که تنها به وجهه‌های بد و منفی فیلم‌ها در نقد پرداخته شود. باید به همان اندازه که به نکات منفی پرداخته می‌شود به موارد مثبت هم اهمیت داده شود. مثلاً در فیلم بلوندی مثبت‌ترین نقطه، بازی بازیگران بود. همچنین او در مورد نحوه پخش و تقسیم اطلاعات فیلم‌نامه در فیلم گفت: بهتر است نحوه دادن اطلاعات فیلم‌نامه به مخاطب به شیوه‌ای باشد که مخاطب نقش نویسنده و کارگردان را در آن حس نکند و فیلم وضعیت آرام در این عمل موفق ظاهرشده است.»

در دومین جلسه از سلسه نقد فیلم «کلاکت» یک‌به‌یک فیلم‌ها پخش و به‌نقد گذاشته شدند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکلاکت دوم در سالن سینمای سوره