ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در مقطع کارشناسی دانشگاه سوره از روز دوم مهرماه 1401 آغاز می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره ضمن تبریک به نو دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه سوره اعلام کرد: نو دانشجویان می‌توانند از تاریخ دوم تا ششم مهرماه 1401 با مراجعه به سامانه گلستان نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

یوسف خجیر با اعلام اینکه ثبت‌نام دانشگاه به‌صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان است اظهار داشت: پذیرفته‌شدگان می‌بایست وارد سامانه گلستان شده (لینک سامانه گلستان در انتهای خبر قرار دارد)  و ثبت‌نام خود را انجام دهند.

وی افزود: ابتدا شماره دانشجویی به همراه رمز عبور ورود به سامانه گلستان پیامک می‌شود تا مدارک موردنیاز را در سامانه گلستان بارگذاری کند.  پس از انجام تمامی مراحل و در انتهای ثبت‌نام،  انتخاب واحد دانشجو بر اساس کد 88  برای دانشجو قابل‌مشاهده است.

خجیر در پایان ضمن خوش‌آمد گویی و آرزوی موفقیت برای دانشجویان جدیدالورود خاطرنشان کرد: دانشجویان جدیدالورود در صورت بروز مشکل و ابهام در مراحل ثبت‌نام می‌توانند با اداره ثبت‌نام  شماره تلفن 02166676740 و 02166858017 داخلی 17 آقای عزیزی  تماس گرفته و راهنمایی دریافت کنند.

لیست شماره تلفن واحدهای دانشگاه سوره اینجا را کلیلک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اخبار و اطلاعیه‌ها راه‌های ارتباطی دانشگاه سوره را از طریق تصویر زیر اسکن کنید.

لینک ورود به سامانه گلستان

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهثبت‌نام دانشگاه سوره در مقطع کارشناسی