برنامه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره در سال تحصیلی 1402-1401 اعلام شد. تاریخ شروع کلاس‌های مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته 1401 از شانزدهم مهرماه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دانشجویان پذیرفته شده در رشته های ارتباط تصویری (گرافیک)، نقاشی، سینما، بازیگری، کارگردانی، صنایع دستی، عکاسی، طراحی صحنه، ادبیات نمایشی، نمایش عروسکی، هنر اسلامی، کتابت و نگارگری، مهندسی معماری، مهندسی شهرسازی، معماری داخلی مدیریت فرهنگی و هنری، روزنامه نگاری و روابط عمومی از روز شنبه 2 مهر تا 13 مهرماه می توانند با مراجعه به سامانه گلستان (اینجا را کلیک کنید) به صورت غیر حضوری ثبت نام کنند. تاریخ شروع کلاس‌های مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته 1401 از شانزدهم مهرماه است.

بر اساس این گزارش، ضروری است دانشجویان عزیز پیش از ثبت نام به نکات زیر توجه کنند.

1- نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک ارسال خواهد شد.

User: u011 + داوطلبی

Password : کد ملی

2- ثبت نام به صورت غیرحضوری و در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام می شود.

3- پس از اخذ پیامک دانشجو ملزم به تکمیل ثبت نام در سامانه گلستان است .

4- دانشجو در حین انجام پذیرش غیرحضوری باید مدارک درخواستی را نیز بارگذاری کند.

5- دانشجو ملزم به پرداخت 2،000،000 ریال (معادل 2 میلیون تومان) به عنوان پیش پرداخت در فرآیند پذیرش غیر حضوری است.

6- اصل مدارک بارگذاری شده به مسئول اداره ثبت نام از 23 مهرماه 1401 تا 27 مهرماه 1401 تحویل شود.

7- انتخاب واحد ترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می پذیرد.

8- دانشجویان پس از پذیرش نهایی توسط اداره ثبت نام می توانند در سامانه گلستان با گزارش های 78 یا 88 برنامه هفتگی خود را مشاهده کنند، پس از پذیرش نهایی نام کاربری: شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی دانشجویان است.

9- دانشجویان پس از نهایی شدن ثبت نام در صورت داشتن هرگونه سوال با کارشناس گروه آموزشی خود تماس بگیرند .

شماره تماس کارشناسان در سایت دانشگاه سوره قسمت ارتباط با ما ثبت شده است.

مدارک مورد نیاز برای بارگذاری در سامانه گلستان :

• تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • تصویر پشت و روی کارت ملی
  • تصویر عکس پرسنلی 4*3 تهیه شده در سال جاری
  • تصویر اصل یا گواهینامه موقت مدرک کاردانی پیوسته (برای دارندگان مدرک کاردانی)
  • تصویر اصل مدرک یا گواهینامه موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه (پایه دوازدهم - مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید (3-3-6)).
  • تصویر اصل کارنامه (ریز نمرات) سه سال آخر دبیرستان (پایه دهم تا دوازدهم - مخصوص دانش آموزان نظام آموزشی جدید (3-3-6)).

توجه: تمامی فارغ التحصیلان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی ( به جای بندهای 5 و 6) مدارک ذیل را اسکن و بارگذاری کنند:

• تصویر اصل مدرک گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی
  • تصویر اصل کارنامه (ریزنمرات) دوره پیش دانشگاهی
  • تصویر اصل مدرک گواهینامه دیپلم متوسطه
  • تصویر اصل کارنامه تحصیلی (ریز نمرات) دیپلم متوسطه
  • تصویر اصل مدرک یا ریزنمرات سال ماقبل دیپلم متوسطه
  • کلیه فارغ التحصیلان نظام قدیم آموزش متوسطه (به جای بندهای 5 و 6 ) مدارک ذیل را اسکن و بارگذاری کنند:
  • تصویر اصل مدرک گواهینامه دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه
  • تصویر اصل کارنامه (ریز نمرات) دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه
  • تصویر اصل گواهی تحصیلی یا ریز نمرات سال ماقبل دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه
  • تصویر اصل گواهی تحصیلی یا ریز نمرات دو سال ماقبل دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه
  • مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) پذیرفته شدگانی که قصد استفاده از معافیت تحصیلی را دارند درخواست تاییدیه اولیه شرایط مشمول را در سامانه سخا نظام وظیفه به آدرس: https://sakha.epolice.ir تکمیل کنند.
  • درخواست تأییدیه تحصیلی آخرین مدرک تحصیلی خود در سامانه آموزش و پرورش به آدرس: http://emt.medu.ir/ تکمیل کنند.
  • تصویر صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی
  • تصویر کارت برای سهمیه رزمندگان و ایثارگران
  • تصویر کارت واکسیناسیون کووید 19

برای ارتباط با کارشناسان آموزشی دانشگاه سوره شنبه تا چهارشنبه از (ساعت 8 الی 16) با شماره 02166858033 (آقای شریفی مدیر خدمات آموزشی) و 02166858083 داخلی 1 (آقای عزیزی مسئول ثبت نام و کارشناس آموزش)  تماس بگیرید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهراهنمای ثبت نام در رشته های کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره