معاونت آموزشی و تحصیلات‌تکمیلی دانشگاه سوره جزئیات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته را اعلام کرد. روابط عمومی دانشگاه سوره ضمن خیرمقدم به پذیرفته‌شدگان کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 1401، توصیه می‌کند پس از مطالعه دقیق راهنمای زیر ثبت‌نام خود را انجام دهند.

برنامه ثبت‌نام این عزیزان به شرح جدول زیر است:

نکات بسیار مهم:

1-نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک ارسال خواهد شد.

User: u011 + داوطلبی

Password: کد ملی

2-ثبت‌نام به‌صورت غیرحضوری و در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام می‌شود.

3-پس از اخذ پیامک دانشجو ملزم به تکمیل ثبت‌نام در سامانه گلستان است.

4-دانشجو در حین انجام پذیرش غیرحضوری باید مدارک درخواستی را نیز بارگذاری کند.

5-دانشجو ملزم به پرداخت دو میلیون تومان به‌عنوان پیش‌پرداخت در فرآیند پذیرش غیرحضوری است.

6- اصل مدارک به مسئول اداره ثبت‌نام از 23  مهرماه 1401 تا 24  مهرماه 1401 به‌صورت حضوری تحویل شود.

7- دانشجو ملزم به پرداخت 20،000،000 ریال (معادل 2 میلیون تومان) به‌عنوان پیش‌پرداخت در فرآیند پذیرش غیرحضوری است.

8- انتخاب واحد ترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

9- دانشجویان پس از پذیرش نهایی توسط اداره ثبت‌نام می‌توانند در سامانه گلستان با گزارش‌های 78 یا 88 برنامه هفتگی خود را مشاهده کنند، پس از پذیرش نهایی نام کاربری: شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی دانشجویان است.

10- دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سؤال پس از تکمیل ثبت‌نام در خصوص چگونگی کلاس‌ها، ورود در کلاس و ... با کارشناس آموزشی خود سرکار خانم طالبی ( کارشناس گروه گرافیک)، آقای باغبان (کارشناس مهندسی حرفه‌ای معماری) تماس بگیرند. ( شماره تماس کارشناسان آموزشی در سایت دانشگاه سوره قسمت تماس با ما ثبت شده است.)

مدارک موردنیاز برای بارگذاری در سامانه گلستان:

1. تصویر مدرک کاردانی (فوق‌دیپلم) مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کاردانی قید شده باشد.

تبصره: برای آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان‌پذیر نباشد، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با درج تاریخ فارغ‌التحصیلی و معدل را ارائه کنند.

لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 31/06/1401 فارغ‌التحصیل مقطع کاردانی باشند.

1. ریزنمرات مدرک کاردانی
  2. تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن
  3. تصویر کارت ملی پشت و روی آن
  4. تصویر عکس 4*3 تهیه‌شده در سال جاری
  5. مدرک وضعیت نظام‌وظیفه (برای برادران)
  6. تصویر صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی
  7. تصویر کارت جهت سهمیه رزمندگان و ایثارگران
  8. مدرک وضعیت نظام‌وظیفه (برای برادران) پذیرفته‌شدگانی که قصد استفاده از معافیت تحصیلی را دارند درخواست تأییدیه اولیه شرایط مشمول را در سامانه سخا نظام‌وظیفه به آدرس: https://sakha.epolice.ir تکمیل کنند.

سرافراز و پیروز باشید

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجزئیات راهنمای ثبت‌نام کارشناسی ناپیوسته 1401