دکتر کاظم نظری با اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره و جمعی از مدیران این دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره به همراه مدیران گروه و اعضای هیات علمی این دانشکده جلسه ای صمیمانه برگزار کرد.

در این جلسه به بررسی اقدامات انجام شده معاونت اداری مالی پیرامون تجهیز فضای آموزشی و توسعه و به روز کردن تجهیزات کلاس‌ها پرداخته شد و مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت.

«نظری» پیرامون شیوه های نوین آموزشی در دانشکده هنر با همکاران هیات علمی بحث و تبادل نظر کرد و اظهار داشت: استفاده از شیوه های نوین آموزشی در دانشکده هنر منجر به پیشرفت در خروجی های دانشجویان می شود. وی افزود: همانطور که در سال های اخیر و با کمک گرفتن از استادان مجرب شاهد افتخار آفرینی های مثال زدنی دانشجویان و فارغ التحصیلان بودیم این مهم می بایست در سال جدید نیز به منظور شکوفایی خلاقیت دانشجویان رشته هنر در اولویت برنامه ریزی آموزشی قرار گرفته وخلاقیت محور باشد.

وی در ادامه ضمن شنیدن نظرات و سخنان اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره بر تلاش حداکثری استادان در عرصه علم و هنر تاکید کرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدیدار رئیس دانشکده هنر با اعضای هیات علمی