اطلاعیه شماره ۱

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند، نحوه برگزاری کلاس های آموزشی دانشگاه سوره در هفته آتی(از تاریخ ۱۶ مهرماه لغایت ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۱)، به شرح ذیل خواهد بود.

۱-مقطع دکتری و کارشناسی ارشد : کلاس های این مقاطع طبق برنامه، به صورت حضوری برگزار می شود.

۲-مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، تمامی رشته ها(بجز دانشجویان جدید الورود): کلاس های این دانشجویان در هفته آینده موقتا به صورت مجازی برگزار می شود.

۳-دانشجویان جدید الورود مقطع کارشناسی: نحوه تشکیل کلاس های این دانشجویان پس از برگزاری آئین افتتاحیه و معارفه در هفته آینده به اطلاع این عزیزان خواهد رسید.(جدول برنامه های مربوط به آئین افتتاحیه دانشکده ها متعاقبا در اطلاعیه شماره سه در سایت دانشگاه سوره اطلاع رسانی می شود).

"روابط عمومی دانشگاه سوره"

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاطلاعیه شماره ۱